Gastrisk Sleeve Operation, Tyrkiet, Antalya
Fedmeoperation, Fedme Kirurgi, Tyrkiet, Antalya

Gastrisk Sleeve Operation udføres laparoskopisk på Obesity Clinic, Obesity Center, Antalya, Tyrkiet. Omkostninger, priser, Gastric Sleeve, mave reduktion, Antalya, Tyrkiet.

Gastric Sleeve eller laparoskopisk gastrisk sleeve operation er et effektivt fedmeoperation. Det forventede vægttab er næsten lige så stort som med gastrisk bypass, og en sleeve operation er mere “naturlig”, eftersom føde fortsat vil passere gennem alle dele af mavetarmkanalen. 

 

Ved denne operation bliver ca. 75 % af mavesækken fjernet, og der dannes et gastrisk rør med en diameter på 2 - 2,5 cm. Dette reducerer det gastriske volumen og mængden af føde, der bliver indtaget. 

 

En gastric sleeve operation reducerer appetitten (sult) og den mængde føde, der indtages. Appetitten reduceres, fordi den del af maven, som producerer sulthormonet ghrelin, fjernes. En mave, der er reduceret størrelsesmæssigt til 100-150 ml i forhold til den normale størrelse på 1500 ml, fyldes meget hurtigere, og mæthedsfornemmelse opnås blot ved at synke et par mundfulde. 

 

Mulige bivirkninger og komplikationer

Som ved alle andre operationer er der også en lille risiko for komplikationer ved en fedmeoperation.

 

 

Har du spørgsmål?

 

Telefon:  +90 531 421 40 02

SILS, enkelt snit laparoskopisk kirurgi, Fedme Kirurgi, Antalya, Tyrkiet

Fedme Klinik, Fedme Center, Antalya, Tyrkiet

SILS står for enkelt snit laparoskopisk kirurgi.

SILS, enkelt snit laparoskopisk kirurgi, Fedme Klinik, Fedme Center, Antalya, Tyrkiet, Omkostninger, priser, SILS, enkelt snit laparoskopisk kirurgi, Antalya, Tyrkiet.

I modsætning til den" traditionelle " laparoskopiske kirurgi, hvor der som regel vælges 3-5 korte afstande (10 mm) hudindsnit fordelt over maven, med SILS-teknikken kun foretages et snit på 15-20 mm.

 

Dette hudindsnit i navlens dybde fører til et usynligt eller næppe synligt ar i slutningen af proceduren, som forsvinder i navlen.

 

Navlen repræsenterer ikke kun menneskets geografiske centrum, men giver også den nemmeste og mest sikre adgang til bukhulen. Efter hudinsnittet vises den faktiske mavevæg, og tre små arbejdsmuffer indsættes gennem mavevæggen i bughulen. Ud over optik med et kamera indsættes yderligere to ærmer til instrumenter i bughulen.

 

 

Har du spørgsmål?

 

Telefon:  +90 531 421 40 02

Gastric bypass Tyrkiet Antalya, Fedme kirurgi, Antalya, Tyrkiet

Fedme Klinik, Fedme Center, Antalya, Tyrkiet

Gastric Bypass, Fedme Klinik, Fedme Center, Antalya, Turkiet.

Pris, Omkostninger, Gastric Bypass, Antalya, Tyrkiet.

Ved denne metode deles mavesækken lige nedenfor mavemunden. Den lille øvre mavelomme skal have en volumen på ca. 20 ml. 

 

Derefter deles tyndtarmen ca. 60 cm nedenfor tolvfingertarmen. Den nedre del af tyndtarmen sys op til den lille mavelomme således, at denne tømmes direkte ned i tyndtarmen. 

 

Ved en gastric bypass forventes det, at du kan tabe ca. 80 - 85% af din overvægt.  

 

Gastric bypass er et kikkertoperation, som kombinerer en lille mavesæk med en delvis frakobling af tyndtarmen. Herved begrænses ikke blot fødeindtagelsen men også næringsoptagelsen. 

 

Efter operationen produceres der også mere insulin, ligesom følsomheden for insulin forøges. Dette er årsagen til at type 2 sukkersyge forsvinder hos de fleste patienter. 

 

Mulige bivirkninger og komplikationer

Som ved alle andre operationer er der også en lille risiko for komplikationer ved en fedme-operation.

 

 

Har du spørgsmål?

 

Telefon:  +90 531 421 40 02

Diabetesoperationen, Antalya, Tyrkiet, Fedme Kirurgi,

Fedme Klinik, Fedme Center, Antalya, Tyrkiet

Diabetesoperationen udføres laparoskopisk i Obesity Clinic, Obesity Center, Antalya, Tyrkiet. Omkostninger, priser, diabetesoperation, Antalya, Tyrkiet.

Gastrisk kirurgi sænker blodsukkerniveauet.

Hvis konventionel vægttab ikke er mulig, kan gastrisk kirurgi hjælpe med type 2-diabetes.

 

Med gastrisk reduktion eller gastrisk bypass i fedmeklinikken i Tyrkiet Antalya er det i de fleste tilfælde muligt at reducere blodsukkerniveauet betydeligt. Mange patienter behøver ikke længere at injicere insulin efter operationen. Risikoen for farlige diabeteskomplikationer som hjerteanfald, slagtilfælde, øjen -, vaskulære og nyresygdomme falder.

 

Der er flere metoder:

 

1.) Mave reduktion, succesraten her er 80%.

 

2.) De bedste resultater blev opnået efter en bypass.

Her udføres slukning af maven, omgå tolvfingertarmen.

 

Operationen udføres laparoskopisk, det vil sige ved hjælp af "nøglehulskirurgi".

Umiddelbart efter operationen skal der være et fald i den krævede insulinbehandling.

 

 

Har du spørgsmål?

 

Telefon:  +90 531 421 40 02

Revision Operations, Antalya, Tyrkiet,

Gastrisk banding til Gastric Sleeve eller Gastrisk Bypass

Revision kirurg, Gastric Sleeve for gastrisk Bypass

Mave revision kirurgi reducere størrelsen af maven igen Tyrkiet

Fedme Klinik, Fedme Center, Antalya, Tyrkiet

Revisionsoperationerne udføres laparoskopisk på Obesity Center Antalya, Tyrkiet. Kostpriser, revision operationer, Antalya, Tyrkiet.

Oplysninger om korrigerende kirurgi efter en bariatrisk procedure

Hvis du allerede har modtaget en operation for vægttab, kan det være, at måneder eller år efter operationen vil der være visse vanskeligheder. Dette er ret sjældent og bør diskuteres i praksis. På dette tidspunkt vil vi gerne give dig nogle oplysninger på forhånd, så du kan beskrive og diskutere dine problemer mere detaljeret til en lægekonsultation.

Følgende problemgrupper kan identificeres, uanset hvilken intervention der tidligere blev udført på dig:

utilstrækkeligt vægttab betydelig stigning i kropsvægt på trods af tidligere godt vægttab.

Klager forårsaget af hyppig opkastning meget hyppig halsbrand, stigning i mavesaft med hosteangreb, især når man ligger ned indsnævringer i den øvre fordøjelseskanal med obstruktion af passage sårdannelse i den lille mavepose manglende vægttab eller en signifikant stigning i kropsvægt efter operationen er faktisk aldrig forårsaget af ændringer i den opererede mave. De fleste af årsagerne er manglende overholdelse af kostanbefalinger, utilstrækkelig fysisk aktivitet (svømning, gå tur med hunden, klatring to trapper om dagen er ikke nok). Ofte opretholdes adfærdsmønstre, der har ført til overvægt og fedme, på trods af intensiv rådgivning eller genoptages i frustrationssituationer. Disse forhold kræver en ny omfattende afklaring og normalt også psykoterapi for at arbejde op og eliminere den forkerte udvikling.

Meget sjældent er anatomiske årsager på den opererede mave eller tyndtarmen årsagen til de ovennævnte vægtkurver. For eksempel kan et defekt gastrisk bånd føre til en stigning i vægt, en fistel mellem den lille mavepose og maven slukket eller en udspilet rørmage over tid.

For at finde ud af sådanne årsager kræves der normalt en røntgenundersøgelse og en gastroskopi på forhånd.

Typiske komplikationer af de enkelte kirurgiske procedurer vil blive præsenteret nedenfor:

 

Gastrisk banding:

et maksimalt indsnævret gastrisk bånd fører til hyppig opkastning flere gange om dagen. Som et resultat kan maven placeret under gastrisk bånd vende opad gennem gastrisk bånd og således føre til en passage obstruktion. Denne tilstand kaldes glidning. Komplet tømning af mavebåndet eliminerer straks ubehag. Som regel kan glidning imidlertid ikke elimineres uden operation.

Et stærkt indsnævret gastrisk bånd fører også til en udvidelse af spiserøret og ofte til en langvarig tilbageholdelse af dele af mad i spiserøret med tilsvarende Inflammatoriske reaktioner.

Det kan forårsage tilbagesvaling af mavesaft og madrester i luftrøret, mens du ligger ned. Som følge heraf opstår hosteangreb.

I sjældne tilfælde kan gastrisk bånd også migrere gennem mavevæggen og derefter ligge i maven, hvilket igen forårsager vægtøgning (arrosion).

Alle disse stater kræver korrektion. Dette består i fjernelse af gastrisk bånd. Fjernelsen af gastrisk bånd alene fører til en re-stigning i kropsvægt i 99%. Derfor er det værd at overveje at kombinere fjernelsen af mavebåndet med en anden procedure (bypass, rørformet mave).

Fra store statistikker er det kendt, at genindsættelsen af et gastrisk bånd ikke har gode resultater.

 

Gastric Sleeve:

Cirka 30% af patienterne mister 60% af deres overvægt efter gastrisk ærmekirurgi samt en betydelig eliminering af deres samtidige sygdomme. 10% af patienterne opnår ikke denne reduktion i deres vægt, men taber så meget vægt, at de er tilfredse med resultatet, da de fleste af de samtidige sygdomme er blevet elimineret eller signifikant forbedret. Resten oplever kun en minimal vægtreduktion og er ikke tilfredse med resultatet.

Årsagen til utilstrækkelig vægttab er:

Ingen ændring i spisevaner, utilstrækkelig fysisk aktivitet og fortsatte adfærdsfejl med hensyn til fødeindtagelse.

Sjældent er der anatomiske årsager til manglen på vægttab. I nogle tilfælde blev for lidt fjernet fra maven under operationen. I de fleste tilfælde har patienter imidlertid taget for store mængder mad pr.portion i det lange løb og således gradvist forårsaget en stigende udvidelse af den rørformede mave (dilatation). Gastrisk rør er en muskel, der slides ud med konstant overstrækning, hvorved den bliver større igen og også tillader større portioner.

Cicatricial indsnævring i gastrisk rør (stenose) fører som regel til hyppigere opkastning og halsbrand. Denne tilstand, hvis den forekommer tidligt, kan muligvis behandles med en ekspansion. Dette gøres uden kirurgi med gastrisk spejl, over hvilket en ballon indsættes til udvidelse. En anden mulighed, i tilfælde af en indsnævring, der opstod på et tidligt tidspunkt, er at indsætte en selvudvidende stent (et rør, der udvider indsnævringen). Dette sker også med niveauet af maven. Stenten fjernes igen efter 4-6 uger. Hvis disse foranstaltninger ikke medfører en permanent forbedring, skal der foretages en operativ korrektion. Den rørformede mave omdannes derefter fortrinsvis til en bypass.

Mange patienter lider af halsbrand selv før operationen. Halsbrand fremkaldes af mavesaft, der strømmer tilbage i spiserøret. Hos mange patienter forbedres disse klager, når kropsvægten falder. Hos nogle patienter er der imidlertid ingen forbedring eller endda en stigning i halsbrand. 8% af patienterne, der ikke havde halsbrand før gastrisk ærmekirurgi, er disse klager nydannede. For det meste er det muligt at forbedre eller eliminere halsbrand med syreblokerende stoffer. Men når mavesaft, især når den ligger ned, passerer gennem spiserøret til strubehovedet, opstår hosteangreb, hvilket kan være meget ubehageligt og ikke kan elimineres af tabletter. I dette tilfælde forbliver kun en korrigerende operation, som som regel også består i omdannelsen af den rørformede mave til en bypass.

Med utilstrækkeligt vægttab og en stærkt udvidet rørformet mave fører re-reduktionen af den rørformede mave sjældent til gode resultater. Denne foranstaltning skal derefter kombineres med en yderligere bypass-operation. Det vil sige, den rørformede mave er reduceret i størrelse, og derudover foran eller bag udgangen fra maven foretages en delvis nedlukning af tyndtarmen.

 

Gastrisk bypass:

For gastrisk bypass med hensyn til utilstrækkeligt vægttab eller fornyet vægtøgning gælder de samme forklaringer som netop angivet for den rørformede mave. Den lille del af maven (mavepose, teknisk betegnelse: mavepose) kan også udvides i tilfælde af for store maddele og absorbere mere mad igen. Det er dog vigtigere, at forbindelsen mellem maveposen og den efterfølgende tyndtarm også udvides, og dermed kan maden glide ud af posen ind i tyndtarmen meget hurtigere. Denne tilstand skyldes dybest set en udisciplineret spiseadfærd. En korrektion i den forstand, at posen og forbindelsen mellem posen og tyndtarmen reduceres sjældent fører til gode resultater, vægttabet er lavt og varer ikke længe. Undersøgelser er i øjeblikket i gang for at afgøre, om en yderligere indsnævring af maveposen med en plastring resulterer i en forbedring. Imidlertid kræves der som regel en ny ernæringskonsultation og også psykoterapi for at behandle den fortsatte lidelse i fødeindtagelse.

Indsnævringer (stenose) mellem maveposen og den efterfølgende tyndtarm er ret sjældne, forekommer normalt et par uger efter operationen og kan normalt altid elimineres med en ballonudvidelse ved hjælp af gastrisk niveau.

7% af patienterne med gastrisk bypass forekommer ulceration ved overgangen fra gastrisk pose til tyndtarmen. Disse sår observeres næsten udelukkende hos tunge rygere eller hos patienter, der fortsætter med at tage smertestillende midler fra gruppen af reumatiske lægemidler. Sårene kan normalt heles med medicin. Det er dog vigtigt, at patienten holder op med at ryge og skifter smertestillende medicin til mavevenlige lægemidler. I ekstremt sjældne tilfælde (blødning, gennembrud i mavevæggen) er kirurgi indiceret til korrektion.

 

Oversigt:

Hver operation har sin specifikke risiko. De indledende indgreb til vægttab viser en behagelig lav komplikationsrate på trods af de normalt signifikante samtidige sygdomme. Dette gælder ikke for gentagne indgreb. Selv med reduceret vægt er komplikationsraterne betydeligt højere. Hvis der opstår komplikationer mellem 5-7% under den første intervention, er komplikationsgraden for den første korrigerende intervention 15-25%, for yderligere korrigerende operationer øges risikoen for komplikationer til 50%. Korrektion af en eksisterende metode (dvs. korrektion af en gastrisk bypass) har ikke gode resultater, som regel skal man skifte til en anden metode. I vores egen erfaring ser vi så patienter, der nyder godt af den nye procedure. Men der er også patienter, der på trods af den ændrede kirurgiske procedure kun er lidt vellykkede.

 

 

Har du spørgsmål?

 

Telefon:  +90 531 421 40 02

Halsbrandbehandling / tilbagesvalingskirurgi, Antalya, Tyrkiet

Fedme Klinik, Fedme Center, Antalya, Tyrkiet

Halsbrandbehandling / tilbagesvalingskirurgi udføres laparoskopisk i Obesity Center Antalya, Tyrkiet.

Kostpriser, halsbrand behandling / reflukskirurgi, Antalya, Tyrkiet.

En halsbrandbehandling / tilbagesvalingskirurgi kommer især med ekstremt alvorlig halsbrand, som har plaget den berørte person i lang tid & reagerer ikke på nogen behandlingsmetoder til brug. Det kan ikke kun lindre patienten af hans klager, men også sætte en stopper for den tilhørende psykologiske stress.

Hverdagen virker så ofte som en uoverstigelig hindring, og den mentale tilstand er ofte svækket. En reflukskirurgi kan give disse syge et stykke livskvalitet.

 

Hvad sker der under reflukskirurgi?

Det primære mål med tilbagesvalingskirurgi er at forhindre mavesyrens vej fra maven ind i spiserøret. Denne indsats er ikke kun rettet mod de akutte symptomer, som en ubehandlet tilbagesvaling medfører, men frem for alt mod dens langsigtede konsekvenser.

For at nøjagtigt dette ikke sker, har læger udviklet antirefluksplastik, dvs.kirurgiske teknikker mod forekommende tilbagesvaling. Dette sikrer, at indtaget mad kan passere gennem spiserøret som sædvanligt for derefter at blive knust og udnyttet i fordøjelseskanalen. Chymen fylder den øverste del af maven, men dette område udvider og indsnævrer således overgangen fra spiserøret til maven. Effekten: en tilbagestrømning af maveindholdet er næppe muligt længere.

De fleste patienter lider ikke længere eller næppe af irriterende halsbrand bagefter.

 

 

Har du spørgsmål?

 

Telefon:  +90 531 421 40 02

Gastric Plication Tyrkiet, Antalya

Gastric Plication Tyrkiet Antalya. Operationen foregår i Tyrkiet på vores hospital i Antalya.

 

Ved en Gastric Plication operation, skal du påregne 4 overnatninger.

Det er den nyeste gastrisk operation i fedmekirurgi hvor mavesækkens størrelse reduceres uden at fjerne noget.Gennem meget små snit på den forreste bugvæg ved ved hjælp af en laparoskop (kikkertundersøgelse). Derefter foldes mavesækken indad og væggene syes sammen.

 

Dette er en ny og meget lovende teknik, hvorigennem du kan opnå et betydeligt vægttab (40 til 70%). En operation udføres under fuldbedøvelse og varer i gennemsnit 1-1,5 timer. I sig selv, er proceduren enkel og kræver ikke langvarig hospitalsindlæggelse. 

 

Ligesom ved alle medicinske indgreb er der risici forbundet med Gastric Plication.

 

Disse komplikationer er sjældne og risiko for alvorlige komplikationer er mindre end 1%.

 

Har du spørgsmål?

 

Telefon:  +90 531 421 40 02

Gastrisk ballon fyldt med luft eller væske, Antalya, Tyrkiet.

Fedme Klinik, Fedme Center, Antalya, Tyrkiet

Gastrisk ballon fyldt med luft eller væske, Antalya, Tyrkiet.

Kostpriser, gastrisk ballon fyldt med luft eller væske, Antalya, Tyrkiet.

Ved at bruge en gastrisk ballon fra Mediterranean Healing Hospital i Antalya, i forbindelse med en kostændring udført under tilsyn, kan du alvorlige sundhedsforstyrrelser hos fedmepatienter kan reduceres markant, og samtidig kan der opnås en ny livskvalitet.

Gastrisk ballonsystem består af en blød, strækbar ballon, et indsatsrør & en Påfyldning system.

Ballonen kan indsættes og fjernes gennem munden-uden kirurgi eller nedskæringer.

Hvis den tomme ballon er i maven, er den fyldt med en steril saltopløsning.

Påfyldningsmængden tilpasses individuelt til patienten og varierer mellem 400 - 700 ml.

Systemets ballon flyder nu frit i maven og fylder den delvist.

Patienten opnår allerede en følelse af mæthed med en meget mindre mængde mad og tager fra nu af mindre mad.

 

Luftfyldt eller væskefyldt gastrisk ballon?

Maveballonen kan fyldes med enten væske eller luft. Nogle læger er kritiske over for den luftfyldte variant af flere grunde: på den ene side er en lækage i den luftfyldte gastriske ballon ikke mærkbar så hurtigt, da den blå farve af urinen er fraværende. Dette øger også risikoen for, at ballonen kommer ind i tarmen og dermed for tarmobstruktion. Det er også muligt, at vægtreduktionen af den luftfyldte ballon er værre, da den kun vejer omkring 30 gram. Den væskefyldte gastriske ballon har på den anden side en nettovægt på omkring 450 til 700 gram og sikrer således en hurtigere metthedsfølelse.

 

Ulemperne ved gastrisk ballon:

Maveballonen kan briste.

Maveballonen gør maven større, og du kan absorbere endnu mere mad efter fjernelse af ballonen.

Hvis du vil have en mavereduktion efter gastrisk ballon, dette er en revision og koster derfor mere.

Især i de første dage efter starten kan bivirkningerne af en gastrisk ballon være betydelige. Typiske er kvalme, magekramper og en udtalt følelse af fylde. Disse klager afvikles, så snart maven vænner sig til fremmedlegemet. Dette er normalt tilfældet efter ca. tre til syv dage. Men selv på lang sigt klager nogle patienter på en konstant følelse af tryk eller fylde, hævning og halsbrand. Hvis gastrisk ballon forårsager permanente problemer, skal den fjernes på forhånd.

 

 

Har du spørgsmål?

 

Telefon:  +90 531 421 40 02

Elipse gastrisk ballon til indtagelse, Antalya, Tyrkiet, af Allurion

Fedme Klinik, Fedme Center, Antalya, Tyrkiet

Elipse gastrisk ballon til indtagelse, Antalya, Tyrkiet, af Allurion.

Kostpriser, Elipse gastrisk ballon til indtagelse, Antalya, Tyrkiet.

Gastrisk ballon til indtagelse af allurion:

Den slugbare maveballon Elipse vinyl fra firmaet Allurion er en innovativ behandlingsmetode til vægttab, som allerede er blevet etableret over hele verden.

 

Konventionelle gastriske balloner indsættes endoskopisk i patientens mave via et rør ved gastroskopi. Virksomheden Allurion har udviklet en ny variant af gastrisk ballonbehandling: den slukende ballon Elipse vinyl. Den store fordel ved denne udvikling er, at Behagelig vægtreduktion er mulig uden kirurgi, uden endoskopi og uden anæstesi som en del af Elipse Andros balloon-programmet.

 

Elipse latric gastrisk ballon behandling: hvordan det virker

Den gastriske ballon fra elipse er placeret i patientens mave og reducerer dens volumen. Som et resultat kan patienter ikke længere spise så meget og blive hurtigere fulde. Maveballonen kan således støtte folk i at tabe sig, som ikke har haft succes med andre metoder hidtil og hjælpe dem til et sundere liv.

Det særlige træk ved Elipse ion gastrisk ballon er typen af behandling, dvs.indsættelse og fjernelse af ballonen. Elipse maveballon er en såkaldt svaleballon. Det tømmes af patienten, sluges ned i form af en kapsel, og så snart den er ankommet i maven, fyldes den med en væske via et fint rør fastgjort til kapslen. Derefter trækkes røret omhyggeligt af lægen, og patienten kan gå hjem.

 

Fjernelse af Elipse-gastrisk ballon

Den Elipse atom gastrisk ballon tømmes helt af sig selv via en tidsindstillet release ventil, der åbner efter omkring 16 uger. Ballonens bløde skal udskilles naturligt gennem tarmen uden behov for nogen indgriben.

 

Anæstesi: ingen anæstesi nødvendig, ikke-kirurgisk procedure

Varighed: behandlingen varer cirka 20 minutter, ambulant

Anvendelsesområde: 4 måneders slid

Sociability: straks socialt acceptabelt igen, om nødvendigt 2-3 dage

 

Hvilke bivirkninger kan forekomme?

Maveballonen gør maven større, og du kan absorbere endnu mere mad efter fjernelse af ballonen.

Hvis du vil have en mavereduktion efter gastrisk ballon, dette er en revision og koster derfor mere.

Især i de første dage efter starten kan bivirkningerne af en gastrisk ballon være betydelige. Typiske er kvalme, magekramper og en udtalt følelse af fylde. Disse klager afvikles, så snart maven vænner sig til fremmedlegemet. Dette er normalt tilfældet efter ca. tre til syv dage. Men selv på lang sigt klager nogle patienter på en konstant følelse af tryk eller fylde, hævning og halsbrand. Hvis gastrisk ballon forårsager permanente problemer, skal den fjernes på forhånd.

 

 

Har du spørgsmål?

 

Telefon:  +90 531 421 40 02

Botoks injektion i maven, Antalya, Tyrkiet

Fedme Klinik, Fedme Center, Antalya, Tyrkiet

Botoks injektion i maven, Antalya, Tyrkiet. Kostpriser, Botoks injektion i maven, Antalya, Tyrkiet.

 

Hvordan hjælper anti-sult sprøjten?

Hvor meget overskydende vægt kan du tabe med gastrisk botoksbehandling? Behandlingen udføres som en del af en dag–til–dag endoskopisk behandling - gastroskopi - på meget specifikke punkter i maven. Patienten modtager sedation på forhånd og føler således ingen smerter. Som et resultat af behandlingen forsinkes tømningen af maven, og følelsen af sult reduceres. Dette fører gradvist til vægttab. Kontrollerede dobbeltblinde undersøgelser viser, at ved at bruge "anti-sultesprøjten" er et vægttab på 5 til 15 kg muligt inden for seks måneder. Derefter er det muligt at gentage behandlingen om nødvendigt.

Den behandlende læge skal være specielt uddannet i den nyeste gastriske botoks-teknik. Fordi den ønskede effekt, dvs.vægttab, kun kan opnås ved at anvende den på de rigtige steder.

 

 

Har du spørgsmål?

 

Telefon:  +90 531 421 40 02

Gastric Band Surgery, Antalya, Tyrkiet

Fedme Klinik, Fedme Center, Antalya, Tyrkiet

Gastric Band Surgery, Antalya, Tyrkiet

Kostpriser, gastrisk båndkirurgi, Antalya, Tyrkiet.

 

Gastrisk båndkirurgi anbefales ikke længere af medicinske årsager og udføres derfor ikke længere i Tyrkiet.

 

 

Har du spørgsmål?

 

Telefon:  +90 531 421 40 02

 

 

BMI regnemaskine

 

Kontaktformular:

 

Ihre Formularnachricht wurde erfolgreich versendet.
Sie haben folgende Daten eingegeben:Bitte korrigieren Sie Ihre Eingaben in den folgenden Feldern:
Beim Versenden des Formulars ist ein Fehler aufgetreten. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.

Hinweis: Felder, die mit * bezeichnet sind, sind Pflichtfelder.

Bitte beachten Sie, dass die Inhalte dieses Formulars unverschlüsselt sind